Ön milyennek ismeri a közbeszerzést?

Tart a folyamatos kapkodástól, a kudarcoktól, a felesleges költségektől és a bonyolult adminisztrációtól?

A TriCSÓK Tanácsadó és Szolgáltató Zrt. szakterülete a közbeszerzési tanácsadás, illetve közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítása. Évtizedes tapasztalattal rendelkező, magasan képzett, többségében jogi végzettségű szakembergárdánk évente mintegy 300 eljárás folyamat-menedzselését végzi.

Társaságunk rendelkezik érvényes, az ISO 9001 szabvány követelményei szerint tanúsított minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszerrel. A tanúsítvány kiterjed a versenyeztetési, beszerzési és közbeszerzési tanácsadásra, illetve azok teljes körű lefolytatására, támogatására is.

Együttműködésünk során az ajánlatkérő megbízóknak nem csupán a hatályos szabályozásnak való megfelelőségben nyújtunk segítséget, hanem a beszerzések racionalizálásában, a beszerzési stratégia kialakításában is. A szakmai tevékenység az igények felmérésétől, a támogatásból megvalósuló eljárások előkészítéséhez történő tanácsadáson át, azok teljes körű lebonyolításáig tart.

Velünk a közbeszerzés nem akadályverseny. Amennyiben Önnek a közbeszerzéssel kapcsolatban bármilyen jellegű kérdése van, nálunk a helye!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. november 30-án 09:00-15:00-ig az ELMŰ több háztömbnyi területet érintő karbantartási munkálatai miatt a TriCSÓK Zrt.-nél is szünetelni fog az áramellátás.
Ennek következtében nevezett időtartam alatt e-maileket, faxokat fogadni, küldeni nem tudunk mivel rendszerünk önhibánkon kívül elérhetetlen lesz.
Személyes iratleadásra természetesen lehetőség lesz ezen a napon is az egyes közbeszerzési eljárásokban meghatározott előírások szerint.
Kérjük együttműködésüket és a fentiek szíves tudomásul vételét!